+31 (0) 622 457 774

Home  /  Valbeveiliging  /  Accessoires  /  Comfort-Strap

Comfort-Strap

comfortstrap

Comfort-Strap

Product:
Comfort-Strap
Voorraad: 0
Offerte aanvragen
Gratis verzending

Na een val verblijft iemand soms lange(re) tijd in een hangende positie. Te lang in deze oncomfortabele positie blijven hangen kan afknellen van de bloedsomloop veroorzaken, met als gevolg: pijn en op den duur zelfs flauwvallen. De Comfort Strap reduceert dit risico en maakt de periode tot redding dragelijker. Het is een draagbaar en lichtgewicht accessoire welke wordt geïnstalleerd op een harnas. Na een val kan het opbergtasje snel en eenvoudigd.m.v. een rits geopend worden. Hierdoor zal een strap met lus uitrollen. Hangend kan de gebruiker in deze lus gaan staan.


Deel deze pagina:

lockHard, sietse booi

Veilig werken doe je met Lockhard

Uw steiger & ladderspecialist - Sietse Booi

Wij laten u graag kennis maken met de toekomst, namelijk de nieuwe Hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker. Deze nieuwe hoogwerker rolsteiger is ontworpen en gebouwd met de laatste technische kennis en veiligheidscriteria en biedt u vele mogelijkheden. Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift is van hoogwaardige materialen gemaakt zodat duurzaamheid, betrouwbaarheid, economische en effectieve prestaties gegarandeerd zijn.

Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker kan eenvoudig het huidige type traditionele steiger vervangen.Het maakt het werken op hoogte super eenvoudig en veel veiliger dan dat momenteel het geval is. Hij kan gemakkelijk worden toegepast in de binnen- én buitenfaciliteiten.

 
Button