+316 22 457 774 +316 22 457 774

Elektrisch gereedschap NEN-3140 keuring

De eisen op het gebied van veiligheid van uw werknemers worden met de dag strenger wat uiteraard een goede zaak is. Veel bedrijven zijn al bezig met VCA-certificering of hebben dit papiertje al op zak. Een van de eisen in de Veiligheids Checklist Aannemers is dat de machinerie waar uw werknemers mee werken moet voldoen aan de eisen gesteld in de NEN 3140 norm. Daarbij komt ook nog dat er een goede administratie en registratie aanwezig moet zijn van uw machinepark.

Wij kunnen voor u dit gehele traject verzorgen. Alle apparatuur waar een stekker aan zit kunnen wij voor u keuren, registreren, graveren in onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats met alle faciliteiten. Ook kunnen wij onderhoud en reparatie plegen aan uw machines. Verder voeren wij keuringen uit aan uw adres. Voor vragen kunt u ons te allen tijde bellen, of mailen.

De inspectie wordt uitgevoerd op grond van de volgende normen:
Elektrisch handgereedschap: NEN-3140.

  • Inspectiekosten en certificering: € 6,50 per item mits verzameld; inspectiekosten computer en printer € 50,00 per manuur
  • Voorrijkosten: € 0,65 per kilometer vice versa
  • Certificaatoverzicht € 50,00
  • Certificaat per item € 6,50

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW. Er zullen administratiekosten ad € 16,- in rekening worden gebracht bij een netto factuurbedrag onder € 225,-.

lockHard, sietse booi

Veilig werken doe je met Lockhard

Uw steiger & ladderspecialist - Sietse Booi

Wij laten u graag kennis maken met de toekomst, namelijk de nieuwe Hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker. Deze nieuwe hoogwerker rolsteiger is ontworpen en gebouwd met de laatste technische kennis en veiligheidscriteria en biedt u vele mogelijkheden. Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift is van hoogwaardige materialen gemaakt zodat duurzaamheid, betrouwbaarheid, economische en effectieve prestaties gegarandeerd zijn.

Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker kan eenvoudig het huidige type traditionele steiger vervangen.Het maakt het werken op hoogte super eenvoudig en veel veiliger dan dat momenteel het geval is. Hij kan gemakkelijk worden toegepast in de binnen- én buitenfaciliteiten.

Lease koop
word partner
 
Button