+316 22 457 774 +316 22 457 774

Jeroen Busscher uit Beesterzwaag - Alulift S 800

Jeroen Busscher uit Beesterzwaag wilde veilig en ergonomisch werken. In eerste instantie wou Jeroen een rolsteiger huren, maar zag ook de Alulift staan.

Jeroen heeft een super ervaring gehad met de Alulift en wil voortaan alleen maar de Alulift gebruiken om zijn huis te onderhouden.

 

Gemak en veiligheid dient de mens, nu met de Hoogwerker Rolsteiger de Alulift.

Deel deze pagina:

lockHard, sietse booi

Veilig werken doe je met Lockhard

Uw steiger & ladderspecialist - Sietse Booi

Wij laten u graag kennis maken met de toekomst, namelijk de nieuwe Hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker. Deze nieuwe hoogwerker rolsteiger is ontworpen en gebouwd met de laatste technische kennis en veiligheidscriteria en biedt u vele mogelijkheden. Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift is van hoogwaardige materialen gemaakt zodat duurzaamheid, betrouwbaarheid, economische en effectieve prestaties gegarandeerd zijn.

Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker kan eenvoudig het huidige type traditionele steiger vervangen.Het maakt het werken op hoogte super eenvoudig en veel veiliger dan dat momenteel het geval is. Hij kan gemakkelijk worden toegepast in de binnen- én buitenfaciliteiten.

Webwinkel Keur
Lease koop
word partner
 
Button