+316 22 457 774 +316 22 457 774

Keuringen

De ARBO-wet schrijft voor dat al uw gereedschap periodiek gekeurd dient te worden. Lockhard is gespecialiseerd in het keuren en repareren van:

  • Elektrisch gereedschap
  • Klimmateriaal
  • Steigermateriaal
  • Valbeveiliging
  • Brandblussers
  • EHBO trommels

Reeds geruime tijd verzorgen wij deze keuringen voor veel bedrijven in geheel Nederland. De keuringen vinden plaats bij u in het bedrijf zodat u geen gereedschap hoeft te missen. Eventuele reparaties kunnen ter plaatse worden uitgevoerd. Van ieder gekeurd apparaat leggen wij de testresultaten vast in een keuringsrapport. Tevens wordt ieder goedgekeurd apparaat voorzien van een goedkeuringssticker.

Indien gewenst kunnen onze keuringen ook op zaterdag worden uitgevoerd. Lockard maakt gebruik van een geautomatiseerd systeem waardoor het mogelijk is dat wij uw gehele arbeidsmiddelen-assortiment beheren en onderhoudt. Jaarlijks ontvangt u een keuringsuitnodiging zodat u niet zelf hoeft bij te houden wanneer de inspectietermijn verloopt.

Loading...
lockHard, sietse booi

Veilig werken doe je met Lockhard

Uw steiger & ladderspecialist - Sietse Booi

Wij laten u graag kennis maken met de toekomst, namelijk de nieuwe Hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker. Deze nieuwe hoogwerker rolsteiger is ontworpen en gebouwd met de laatste technische kennis en veiligheidscriteria en biedt u vele mogelijkheden. Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift is van hoogwaardige materialen gemaakt zodat duurzaamheid, betrouwbaarheid, economische en effectieve prestaties gegarandeerd zijn.

Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker kan eenvoudig het huidige type traditionele steiger vervangen.Het maakt het werken op hoogte super eenvoudig en veel veiliger dan dat momenteel het geval is. Hij kan gemakkelijk worden toegepast in de binnen- én buitenfaciliteiten.

Lease koop
word partner
 
Button