+31 (0) 622 457 774

Home  /  Lease Koop

Lease Koop

Wij werken samen met de juiste banken en maatschappijen die de Alulift en Up Lift van Lockhard accepteren in hun lease-portefeuille. Onze partners in financiering zijn in staat om te calculeren met een scherpe rente en hanteren de voorwaarden die verbonden zijn aan de richtlijnen van de Autoriteit Financiële Markten. U kunt al een Alulift leasen vanaf € 85,00 excl. BTW per maand!

Waarom zou u kopen als lease de voordelen biedt van een laag maandbedrag?

Een juiste aflossing conform de afschrijving van de machine, voldoende ruimte in liquiditeit, welke handig kan zijn bij de noodzaak van overige investeringen en duidelijk inzicht in de maandelijks vaste kosten.

Bij uw aanvraag zal er een kredietwaardigheidscheck worden uitgevoerd. Na goedkeuring wordt het maandbedrag bepaald met een maximale looptijd van 60 maanden. Het maandbedrag is altijd exclusief BTW. U dient bij aanvang van de Financial Lease wel de BTW voor de materialen aan te betalen. Voor het contract betaald u € 150,00 excl. BTW administratiekosten en € 250,00 excl. BTW afsluitkosten.

Mee financieren

Aanvullend kunnen wij eventueel adviseren in de lease van een bestelwagen, alsmede de aanhanger waarmee u meer machines kunt vervoeren naar de lokatie die uw klant wenst.

Hoge restwaarde

Na afloop is de machine eigendom of kunt u deze voor een symbolisch bedrag overnemen. De waarde is echter substantieel. De huidige marktwaardes van een 5 jaar oude Lockhard Alulift ligt momenteel op 50% van de nieuwprijs.

Lockhard Benelux ontzorgt

Wij helpen u graag op weg en u kunt zich vervolgens volledig richten op uw klanten met het daaraan verbonden verdienmodel, zonder zorgen over de werking van de machines, aanschafkosten, andere tijdrovende zaken.

 
Button