+316 22 457 774 +316 22 457 774

Home  /  Toebehoren  /  Veiligheid  /  Brandbeveiliging  /  Prymaxx Brandbussers

Prymaxx Brandbussers

Hoogwaardige onderhoudsvrije brandblussers van professionele kwaliteit. Prymaxx heeft voor particulieren de beste Universele spray brandblusser. Voor zakelijk gebruik het Safe & Easy concept de Pro-Line spray brandblussers en de Aramide brandblusser. Deze zijn alle voorzien van een Environment "groen” label. Een brandblusser is een apparaat om het vuur van een kleine brand te doven. Het bestaat uit een cilinder waarin een beperkte hoeveelheid blusmiddel onder druk staat.

Aanbieding
Afbeelding Prymax Cliphouder
Prymax Cliphouder
€ 22,39€ 13,31 incl. 21,00% btw
Bekijk en bestel
lockHard, sietse booi

Veilig werken doe je met Lockhard

Uw steiger & ladderspecialist - Sietse Booi

Wij laten u graag kennis maken met de toekomst, namelijk de nieuwe Hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker. Deze nieuwe hoogwerker rolsteiger is ontworpen en gebouwd met de laatste technische kennis en veiligheidscriteria en biedt u vele mogelijkheden. Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift is van hoogwaardige materialen gemaakt zodat duurzaamheid, betrouwbaarheid, economische en effectieve prestaties gegarandeerd zijn.

Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker kan eenvoudig het huidige type traditionele steiger vervangen.Het maakt het werken op hoogte super eenvoudig en veel veiliger dan dat momenteel het geval is. Hij kan gemakkelijk worden toegepast in de binnen- én buitenfaciliteiten.

Webwinkel Keur
Lease koop
word partner
 
Button