+316 22 457 774 +316 22 457 774

Hoogwerkers keuring EN 280

Hoogwerkers keuring EN 280

Inspectie en Keuring

Onderdeel van ons onderhoudsprogramma is de jaarlijkse inspectie en keuring van uw materieel. Eén van de belangrijkste eisen aan een hoogwerker is betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid.

Direct contact? Bel met 06-22457774 en vraag naar Sietse Booi (planning monteurs).

Voor de jaarlijkse inspectie en Verplichte Hoogwerker Keuring, desgewenst in combinatie met het jaarlijks onderhoud bent u bij Lockhard aan het goede adres. De keuring wordt uitgevoerd door een onafhankelijke keuringsinstantie. Heeft u een onderhoudsprogramma, dan wordt u tijdig op de hoogte gesteld van herkeuring.

Verkoop

Bij de aanschaf van nieuwe machines adviseren wij een onderhoudsprogramma af te nemen, zodat de betrouwbaarheid van het materiaal en de zekerheid op veilig werken gegarandeerd is

 

lockHard, sietse booi

Veilig werken doe je met Lockhard

Uw steiger & ladderspecialist - Sietse Booi

Wij laten u graag kennis maken met de toekomst, namelijk de nieuwe Hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker. Deze nieuwe hoogwerker rolsteiger is ontworpen en gebouwd met de laatste technische kennis en veiligheidscriteria en biedt u vele mogelijkheden. Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift is van hoogwaardige materialen gemaakt zodat duurzaamheid, betrouwbaarheid, economische en effectieve prestaties gegarandeerd zijn.

Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker kan eenvoudig het huidige type traditionele steiger vervangen.Het maakt het werken op hoogte super eenvoudig en veel veiliger dan dat momenteel het geval is. Hij kan gemakkelijk worden toegepast in de binnen- én buitenfaciliteiten.

Lease koop
word partner
 
Button