+316 22 457 774 +316 22 457 774

Word verkooppartner van de Alulift

In de Alulift zit enorm veel potentie. Deze nieuwe hoogwerker rolsteiger is ontworpen en gebouwd met de laatste technische kennis en veiligheidscriteria en biedt u vele mogelijkheden.

Wij breiden uit en zoeken nieuwe partners. Grijp uw kans en word verkooppartner van de Alulift!

Wilt u, samen met ons, het veilig werken op hoogte promoten en de Alulift actief in de markt zetten? Wilt u meer weten over het partnerschap of een demonstratie bij ons op locatie?

Aarzel niet en neem contact op met Steiger & Ladderspecialist - Premium Supplier van Lockhard in de Benelux - via onderstaand formulier!

Velden met een * zijn verplicht

Word verkooppartner van de de Alulift | Lockhard Benelux
lockHard, sietse booi

Veilig werken doe je met Lockhard

Uw steiger & ladderspecialist - Sietse Booi

Wij laten u graag kennis maken met de toekomst, namelijk de nieuwe Hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker. Deze nieuwe hoogwerker rolsteiger is ontworpen en gebouwd met de laatste technische kennis en veiligheidscriteria en biedt u vele mogelijkheden. Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift is van hoogwaardige materialen gemaakt zodat duurzaamheid, betrouwbaarheid, economische en effectieve prestaties gegarandeerd zijn.

Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker kan eenvoudig het huidige type traditionele steiger vervangen.Het maakt het werken op hoogte super eenvoudig en veel veiliger dan dat momenteel het geval is. Hij kan gemakkelijk worden toegepast in de binnen- én buitenfaciliteiten.

Lease koop
word partner
 
Button