+316 22 457 774 +316 22 457 774

Financial Lease

Wij werken samen met de juiste banken en maatschappijen die de Alulift -Rolsteigerlift en Up Lift van Lockhard accepteren in hun lease-portefeuille. Onze partners in financiering zijn in staat om te calculeren met een scherpe rente en hanteren de voorwaarden die verbonden zijn aan de richtlijnen van de Autoriteit Financiële Markten. U kunt al een Alulift - Rolsteigerlift leasen vanaf € 85,00 excl. BTW per maand!

Waarom zou u kopen als lease de voordelen biedt van een laag maandbedrag? op uw Lease koop.

Een juiste aflossing conform de afschrijving van de machine, voldoende ruimte in liquiditeit, welke handig kan zijn bij de noodzaak van overige investeringen en duidelijk inzicht in de maandelijks vaste kosten.

Bij uw aanvraag zal er een kredietwaardigheidscheck worden uitgevoerd. Na goedkeuring wordt het maandbedrag bepaald met een maximale looptijd van 60 maanden. Het maandbedrag is altijd exclusief BTW.  U dient bij aanvang van de Financial Lease wel de BTW voor de materialen aan te betalen. Na betaling leveren wij gelijk uit, meestal binnen 3-5 werkdagen.

Mee financieren

Aanvullend kunnen wij eventueel adviseren in de lease van een bestelwagen, alsmede de aanhanger waarmee u meer machines kunt vervoeren naar de locatie die uw klant wenst. Na de Looptijd van u financiering, zijn de goederen uw eigendom, tevens kunt u boete vrij aflossen, tijdens de looptijd, zo kunt u dus een kortere looptijd bewerkstelligen.

Hoge restwaarde

Na afloop is de machine UW eigendom!!. De waarde is echter substantieel. De huidige marktwaardes van een 5 jaar oude Lockhard Alulift - Rolsteigerlift ligt momenteel op 50% van de nieuwprijs.

Lockhard Benelux ontzorgt

Wij helpen u graag op weg en u kunt zich vervolgens volledig richten op uw klanten met het daaraan verbonden verdienmodel, zonder zorgen over de werking van de machines, aanschafkosten, andere tijdrovende zaken.

Mail ons uw aanvraag met KVK en BTW nummer naar info@lockhard.nl en u ontvangt binnen 24-7 een offerte, met een aanbieding van de Lease maatschappij. 

Lockhard Benelux
Sietse Booi
W.A. Scholtenlaan 6-7 
9207 JX te Drachten - Friesland.

Een beller is sneller - 06-22457774 elke avond tot 22.00 uur bereikbaar, zaterdags op afspraak geopend.

Veilig werken begint hier!

Lockhard Benelux - Sietse Booi

  • Professionele en eerlijke adviezen
  • Veilig online bestellen & betalen
  • Grootste assortiment online
  • 6 dagen per week tot 22:00
  • Scherpe & snelle offerte
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Online sinds 2007
  • Direct leverbaar
Over ons
 
Button