+316 22 457 774 +316 22 457 774

Financial Lease

Lockhard financiering biedt verschillende financieringsmogelijkheden voor de aanschaf van rolsteigerliften & ander aluminium klimmaterialen zoals rolsteigers, aanhanger, dakrandbeveiliging en nog veel meer. Of je nu als ondernemer een rolsteigerlift wilt kopen voor je bedrijf, of als particulier een rolsteigerlift nodig hebt voor een klus, Lockhard financiering kan mogelijk een passende financieringsoplossing voor u bieden.

Je kunt bij Lockhard financiering een lening aanvragen voor de aanschaf van een rolsteigerlift. Hierbij kun je zelf de hoogte van het leenbedrag bepalen en de looptijd van de lening kiezen. Lockhard financiering hanteert Niet een flexibel rentetarief, wat betekent dat de rente Niet kan variëren gedurende de looptijd van de lening.

Om in aanmerking te komen voor een lening bij Lockhard financiering, dien je aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Zo moet je bijvoorbeeld minimaal 18 jaar zijn, een vast inkomen hebben en in Nederland woonachtig zijn. Daarnaast wordt er een kredietcheck uitgevoerd om te beoordelen of je in staat bent om de lening tijdig terug te betalen. Mail ons uw aanvraag, met KVK en BTW nummer, u krijgt binnen 24 uur antwoord terug van ons.

Lockhard financiering is een betrouwbare partner op het gebied van financiering en heeft ervaring in verschillende sectoren. Ze hebben een goede reputatie en streven naar klanttevredenheid. Het aanvragen van een lening bij Lockhard financiering voor de aanschaf van een rolsteigerlift kan een goede optie zijn als je niet direct het benodigde bedrag beschikbaar hebt.

Wij helpen u ook hier graag mee, om veilig te werken op grote hoogtes.

Wij werken samen met de juiste banken en maatschappijen die de-Rolsteigerlift en Up Lift van Lockhard accepteren in hun lease-portefeuille. Onze partners in financiering zijn in staat om te calculeren met een scherpe rente en hanteren de voorwaarden die verbonden zijn aan de richtlijnen van de Autoriteit Financiële Markten. U kunt al een ft - Rolsteigerlift leasen vanaf € 85,00 excl. BTW per maand!

Waarom zou u kopen als lease koop de voordelen biedt van een laag maandbedrag?.

Een juiste aflossing conform de afschrijving van de machine, voldoende ruimte in liquiditeit, welke handig kan zijn bij de noodzaak van overige investeringen en duidelijk inzicht in de maandelijks vaste kosten.

Bij uw aanvraag zal er een kredietwaardigheidscheck worden uitgevoerd. Na goedkeuring wordt het maandbedrag bepaald met een maximale looptijd van 60 maanden. Het maandbedrag is altijd exclusief BTW.  U dient bij aanvang van de Financial Lease wel de BTW voor de materialen aan te betalen. Na betaling leveren wij gelijk uit, meestal binnen 3-5 werkdagen.

Mee financieren

Aanvullend kunnen wij eventueel adviseren in de lease van een bestelwagen, alsmede de aanhanger waarmee u meer machines kunt vervoeren naar de locatie die uw klant wenst. Na de Looptijd van u financiering, zijn de goederen uw eigendom, tevens kunt u boete vrij aflossen, tijdens de looptijd, zo kunt u dus een kortere looptijd bewerkstelligen.

Hoge restwaarde

Na afloop is de machine UW eigendom!!. De waarde is echter substantieel. De huidige marktwaardes van een 5 jaar oude Lockhard  Rolsteigerlift ligt momenteel op 50% van de nieuwprijs.

Lockhard Benelux ontzorgt

Wij helpen u graag op weg en u kunt zich vervolgens volledig richten op uw klanten met het daaraan verbonden verdienmodel, zonder zorgen over de werking van de machines, aanschafkosten, andere tijdrovende zaken.

Mail ons uw aanvraag met KVK en BTW nummer naar info@lockhard.nl en u ontvangt binnen 24-7 een offerte, met een aanbieding van de Lease maatschappij. 

Lockhard Benelux
Sietse Booi
W.A. Scholtenlaan 6-7 
9207 JX te Drachten - Friesland.

Een beller is sneller - 06-22457774 elke avond tot 22.00 uur bereikbaar, zaterdags op afspraak geopend.

 
Button