+316 22 457 774 +316 22 457 774

Over ons

WINNAAR VAN DE INTERNATIONALE INNOVATIEPRIJS OP DE BEURS TE KEULEN ( DUITSLAND )

Wij laten u graag kennis maken met de toekomst, namelijk de nieuwe LockHard Alulift rolsteigerlift met geïntegreerde mobiele hoogwerker van Lockhard Nederland BV. Deze nieuwe Rolsteigerlift is ontworpen en gebouwd met de laatste technische kennis en veiligheidscriteria en biedt u vele mogelijkheden. De Rolsteigerlift de Alulift is van hoogwaardige materialen gemaakt zodat duurzaamheid, betrouwbaarheid, economische en effectieve prestaties gegarandeerd zijn.
 
Deze LockHard Alulift rolsteigerlift met geïntegreerde mobiele hoogwerker kan eenvoudig het huidige type traditionele steiger vervangen. Het maakt het werken op hoogte super eenvoudig en veel veiliger dan dat momenteel het geval is. Hij kan gemakkelijk worden toegepast in de binnen- én buitenfaciliteiten.

MAXIMAAL GEBRUIKSGEMAK EN EFFICIËNTIE

Door het gebruik van de LockHard Alulift zullen werkzaamheden als reparaties, afwerking alsook werkzaamheden en onderhoud op hoogte vergemakkelijken en verbeteren. Het werken met de nieuwe LockHard Alulift steiger is snel, efficiënt en zuinig.

‘‘Het gebruik van deze Rolsteigerliftensteiger & of Solarliften maakt het reguliere klimwerk op en om een Rolsteiger volledig overbodig, en biedt daarmee veel veiligheid en comfort.’’

Door het grote bedieningsgemak kan deze Rolsteigerlift volledig opgezet en gedemonteerd worden door één persoon. Dit scheelt u gelijk geld!.

Afmetingen die beschikbaar zijn als volgt:

Afmeting buitenzijde S Serie: 950 x 1960 mm.
Afmeting platform S Serie: 660 x 1720 mm.

Afmeting buitenzijde M Serie: 950 x 2640 mm.
Afmeting platform M Serie: 660 x 2400 mm.

Afmeting buitenzijde XL Serie: 1390 x 2640 mm.
Afmeting platform XL Serie: 1100 x 2400 mm.

LOCK HARD Benelux

Voor meer informatie met betrekking tot dit product, de levertijd ervan of prijzen kunt u mailen naar: info@lockhard.nl
Of telefonisch contact opnemen via 06-22457774 - elke avond tot 22.00 uur bereikbaar, zaterdags geopend.

De rolsteigerlift van Lockhard is een innovatief en vooruitstrevend product op het gebied van Rolsteigerwerken. Deze Rolsteigerlift combineert de voordelen van een steiger met die van een lift, waardoor gebruikers op een efficiënte en veilige manier materialen en gereedschappen naar hogere niveaus kunnen transporteren.

Eén van de belangrijkste kenmerken van deze rolsteigerlift is het gebruiksgemak. Het is ontworpen met het oog op eenvoudige bediening, zodat zelfs niet-ervaren gebruikers ermee kunnen werken. De Rolsteigerlift kan snel en gemakkelijk worden opgebouwd en afgebroken, en kan worden aangepast aan verschillende werkhoogtes. Dit bespaart veel tijd en verhoogt de productiviteit op de werkvloer.

Veiligheid is een andere belangrijke factor bij de Lockhard rolsteigerlift. Het is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals anti-slip platen en een valbeveiligingssysteem. Dit zorgt ervoor dat werknemers veilig kunnen werken op grote hoogtes, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over hun eigen veiligheid.

Daarnaast is de Lockhard rolsteigerlift ook milieuvriendelijk. Het is ontworpen met duurzame materialen en heeft een laag energieverbruik. Dit maakt het een betere keuze voor zowel het milieu als voor het budget van bedrijven.

Al met al biedt de innovatieve rolsteigerlift van Lockhard een effectieve en efficiënte oplossing voor steigerwerk. Het combineert gebruiksgemak, veiligheid en milieuvriendelijkheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor elke professional in de bouw- en onderhoudssector.

 
Button