+316 22 457 774 +316 22 457 774

Over ons

WINNAAR VAN DE INTERNATIONALE INNOVATIEPRIJS OP DE BEURS TE KEULEN ( DUITSLAND )

Wij laten u graag kennis maken met de toekomst, namelijk de nieuwe LockHard Alulift rolsteigerlift met geïntegreerde mobiele hoogwerker van Lockhard Nederland BV. Deze nieuwe Rolsteigerlift is ontworpen en gebouwd met de laatste technische kennis en veiligheidscriteria en biedt u vele mogelijkheden. De Rolsteigerlift de Alulift is van hoogwaardige materialen gemaakt zodat duurzaamheid, betrouwbaarheid, economische en effectieve prestaties gegarandeerd zijn.
 
Deze LockHard Alulift rolsteigerlift met geïntegreerde mobiele hoogwerker kan eenvoudig het huidige type traditionele steiger vervangen. Het maakt het werken op hoogte super eenvoudig en veel veiliger dan dat momenteel het geval is. Hij kan gemakkelijk worden toegepast in de binnen- én buitenfaciliteiten.

MAXIMAAL GEBRUIKSGEMAK EN EFFICIËNTIE

Door het gebruik van de LockHard Alulift zullen werkzaamheden als reparaties, afwerking alsook werkzaamheden en onderhoud op hoogte vergemakkelijken en verbeteren. Het werken met de nieuwe LockHard Alulift steiger is snel, efficiënt en zuinig.

‘‘Het gebruik van deze Rolsteigerliftensteiger & of Solarliften maakt het reguliere klimwerk op en om een Rolsteiger volledig overbodig, en biedt daarmee veel veiligheid en comfort.’’

Door het grote bedieningsgemak kan deze Rolsteigerlift volledig opgezet en gedemonteerd worden door één persoon. Dit scheelt u gelijk geld!.

Afmetingen die beschikbaar zijn als volgt:

Afmeting buitenzijde S Serie: 950 x 1960 mm.
Afmeting platform S Serie: 660 x 1720 mm.

Afmeting buitenzijde M Serie: 950 x 2640 mm.
Afmeting platform M Serie: 660 x 2400 mm.

Afmeting buitenzijde XL Serie: 1390 x 2640 mm.
Afmeting platform XL Serie: 1100 x 2400 mm.

LOCK HARD Benelux

Voor meer informatie met betrekking tot dit product, de levertijd ervan of prijzen kunt u mailen naar: info@lockhard.nl
Of telefonisch contact opnemen via 06-22457774 - elke avond tot 22.00 uur bereikbaar, zaterdags geopend.

lockHard, sietse booi

Veilig werken doe je met Lockhard

Uw steiger & ladderspecialist - Sietse Booi

Wij laten u graag kennis maken met de toekomst, namelijk de nieuwe Hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker. Deze nieuwe hoogwerker rolsteiger is ontworpen en gebouwd met de laatste technische kennis en veiligheidscriteria en biedt u vele mogelijkheden. Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift is van hoogwaardige materialen gemaakt zodat duurzaamheid, betrouwbaarheid, economische en effectieve prestaties gegarandeerd zijn.

Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker kan eenvoudig het huidige type traditionele steiger vervangen.Het maakt het werken op hoogte super eenvoudig en veel veiliger dan dat momenteel het geval is. Hij kan gemakkelijk worden toegepast in de binnen- én buitenfaciliteiten.

Lease koop
word partner
 
Button