+316 22 457 774 +316 22 457 774

Blog Lockhard Benelux

Blog Lockhard Benelux.

Het blog is een verzameling van interessante ontwikkelingen binnen het vakgebied van Lockhard Benelux, gevuld met zaken die ons opvallen en daarom graag met u delen.

Loading...

Hier is een nieuwe blog post over Rolsteigerliften van Lockhard Benelux.

Ben je op zoek naar een rolsteigerlift voor je bouwproject, Zonnepanelenproject, Gevel onderhoudt project, Airco  installatie projecten, en of andere projecten? Dan ben je hier bij Lockhard aan het juiste adres! deze blogpost bespreken we alles wat je moet weten over rolsteigerliften, de voordelen ervan en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste Rolsteigerlift voor jouw project.

Een rolsteigerlift is een handig hulpmiddel bij bouw- en renovatiewerkzaamheden op grote hoogte. Het is een stevig en stabiel systeem dat bestaat uit Aluminium opbouwframes, met daarin een platform waarop je gereedschap en materialen kunt plaatsen. Met behulp van een elektrische platform kan de Rolsteigerlift naar de gewenste hoogte worden gebracht. Dit bespaart veel tijd en inspanning, omdat je niet telkens zelf naar boven en naar beneden hoeft te klimmen, tevens kunt u op elk gewenste hoogte traploos werken.

Een van de belangrijkste voordelen van een rolsteigerlift is de veiligheid. Het gebruik van een Rolsteigerlift zorgt ervoor dat bouwvakkers niet met zware materialen en gereedschap de trap op hoeven te sjouwen. Dit vermindert het risico op ongelukken en blessures aanzienlijk. Daarnaast is een rolsteigerlift vaak voorzien van beveiligingen zoals een noodstop en is het platform voorzien van antislipmateriaal, wat de veiligheid nog verder vergroot.

Bij het kiezen van een rolsteigerlift is het belangrijk om rekening te houden met de maximale belasting en de hoogte die je nodig hebt, maximale belastbaarheid is maar liefst 250 Kg. Controleer ook of de Rolsteigerlift voldoet aan de veiligheidsnormen en of deze gemakkelijk te verplaatsen is. Daarnaast is het handig om te kijken naar de afmetingen van het platform en of deze geschikt is voor het plaatsen van jouw materialen. Type rolsteigerlift platformen zijn: Type S – 660 x 1720 mm – Type M – 660 x 2400 mm en Type XL – 1100 x 2400 mm.

Rolsteigerliften zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, dus het is belangrijk om je budget in gedachten te houden bij het maken van je keuze. Het kan ook lonend zijn om te investeren in een kwalitatief hoogwaardige Rolsteigerlift, omdat deze meestal langer meegaat en minder onderhoud vereist.

Kortom, een rolsteigerlift is een ideale oplossing voor bouwprojecten op grote hoogte. Het biedt zowel gemak als veiligheid, waardoor het werk efficiënter en sneller kan worden uitgevoerd. Met de juiste rolsteigerlift kun je je bouwproject tot een succes maken!

Het Lockhard Sales Team staat gereed voor al uw vragen en of opmerkingen, info@lockhard.nl 06-22457774 App of bel.

 
Button