+316 22 457 774 +316 22 457 774

Suntech - Alulift S 900 cm

Suntech en de Alulift S900 van Lockhard BV. Suntech zag gelijk dat de Alulift veilig en efficiënt werken was. Het bespaart 1 volledige personeelslid om de zonnepanelen naar boven te krijgen, tevens is het Arbo technisch veilig en zeer ergonomisch werken!

Suntech Energy is in augustus 2017 ontstaan uit de samenwerking tussen Frank Anbeek, Wouter Pilon en Jonne den Hertog. De combinatie tussen twee kenners van de woningmarkt en financiële dienstverlening en één van de beste elektromonteurs, is er één die u veel energie gaat opleveren.

Als elektromonteur heeft Jonne zijn sporen in de loop der jaren zeker verdiend. Nadat hij zijn opleiding tot elektromonteur aan het ROC A12 in Ede succesvol heeft afgerond, is hij ruim 10 jaar werkzaam geweest als monteur bij een groot elektrotechnisch bedrijf in Veenendaal. In 2014 was hij één van de finalisten bij het ‘Nederlands Kampioenschap Vakkanjers’. Een kampioenschap voor studenten van het VMBO en MBO ontstaan vanuit opleidings- en ontwikkelingsfondsen Metalelektro (A+O), Metaalbewerking (OOM) en Technisch Installatiebedrijf (OTIB).

Tijdens zijn jarenlange werkervaring, is ook de opkomst en ontwikkeling van de zonnepanelen niet aan Jonne voorbij gegaan. Zijn kennis en kunde binnen deze tak van elektrotechniek maakt van hem een absolute vakman die u met het volste vertrouwen op uw dak aan het werk heeft!

De Joint Venture tussen Suntech Energy en APP Hypotheken & Verzekeringen is uniek in de markt. Laat u niet alleen inspireren op het gebied van Energie Besparende Voorzieningen, maar ook op financieel gebied. De financieel adviseurs van APP Hypotheken uit Veenendaal bespreken graag met u vrijblijvend alle mogelijkheden voor het meefinancieren van zonnepanelen op uw dak, schuur of uitbouw.

Meer weten? Bel of mail Suntech, zie deze link http://www.suntechenergy.nl/contact/

Deel deze pagina:

Sietse Booi

Veilig werken begint hier!

Lockhard Benelux - Sietse Booi

  • Professionele en eerlijke adviezen
  • Veilig online bestellen & betalen
  • Grootste assortiment online
  • 6 dagen per week tot 22:00
  • Scherpe & snelle offerte
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Online sinds 2007
  • Direct leverbaar
Over ons
 
Button