+316 22 457 774 +316 22 457 774

Referenties

We hebben veel positieve ervaringen ontvangen van onze klanten die de Lockhard Rolsteigerlift hebben gebruikt. Lees hieronder een aantal ervaringen en/of bekijk onze referenties.

 • "De Lockhard Rolsteigerlift is een geweldig hulpmiddel voor het tillen van zware materialen op grote hoogtes. Het bespaart ons veel tijd en moeite bij het werken aan bouwprojecten."
 • "We hebben gemerkt dat de Lockhard Rolsteigerlift de veiligheid van onze werknemers verbetert, omdat ze niet langer handmatig zware materialen hoeven te tillen. Dit vermindert het risico op verwondingen en vermoeidheid." Tevens kunt u uw werknemer deze Rolsteigerliften alleen laten opbouwen en afbreken, zonder al te vele inspanningen te leveren!
 • "De rolsteigerlift is zeer eenvoudig te gebruiken en vereist geen speciale training. Ons team was snel in staat om het apparaat te leren gebruiken en ervan te profiteren." Wij werken met opbouwframes van 100 cm met geïntrigeerde railsysteem, om volledig traploos omhoog en naar beneden te kunnen gaan, linkt & recht gebruiken wij Diagonaal schoren, voor stabiliteit!.
 • "We zijn blij met de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Lockhard Rolsteigerlift. Het heeft onze verwachtingen overtroffen en heeft ons geholpen onze werkzaamheden efficiënter uit te voeren." Maar bovenal veilig uit te voeren!.
 • "De ondersteuning en klantenservice van Lockhard zijn uitstekend. Ze hebben altijd snel gereageerd op onze vragen en hebben ons geadviseerd over het beste gebruik van de rolsteigerlift."

Onze klanten zijn zeer tevreden met de Lockhard Rolsteigerlift en raden deze aan voor iedereen die op hoogte werkt of zware materialen moet tillen.

Loading...

1. Lockhard Benelux rolsteigerlift is een betrouwbare en veilige oplossing voor het werken op hoogte.

2. De rolsteigerlift van Lockhard Benelux is gemakkelijk te verplaatsen en handig in gebruik.

3. De kwaliteit van de materialen en de afwerking van de rolsteigerlift van Lockhard Benelux zijn van hoge kwaliteit.

4. Lockhard Benelux biedt een uitstekende klantenservice en ondersteuning voor hun rolsteigerlift.

5. Gebruikers zijn zeer tevreden over de stabiliteit en betrouwbaarheid van de rolsteigerlift van Lockhard Benelux.

De rolsteigerlift van Lockhard Benelux biedt een aantal veilige voordelen ten opzichte van traditionele rolsteigers waar men moet klimmen en klauteren om op de juiste hoogte te werken. Enkele van deze voordelen zijn:

 1. Veiligheid: Met de rolsteigerlift van Lockhard Benelux hoeft men niet te klimmen en klauteren om op de juiste hoogte te werken. Dit vermindert het risico op vallen en blessures aanzienlijk.

2. Efficiëntie: Het gebruik van een rolsteigerlift maakt het werken op hoogte veel efficiënter en sneller. Men kan eenvoudig omhoog en omlaag bewegen zonder tijd te verspillen met klimmen en klauteren.

3. Stabiliteit: De rolsteigerlift van Lockhard Benelux is zeer stabiel en stevig, waardoor men zich veilig voelt tijdens het werken op hoogte. Dit zorgt voor een betere werkomgeving en verhoogt de productiviteit.

4. Gemak: De rolsteigerlift is gemakkelijk te bedienen en kan eenvoudig worden verplaatst naar de juiste locatie. Dit bespaart tijd en moeite en maakt het werken op hoogte een stuk comfortabeler.

Al met al biedt de rolsteigerlift van Lockhard Benelux een veilige, efficiënte en gemakkelijke oplossing voor werken op hoogte, in vergelijking met traditionele rolsteigers waar men moet klimmen en klauteren.

Sietse Booi

Veilig werken begint hier!

Lockhard Benelux - Sietse Booi

 • Professionele en eerlijke adviezen
 • Veilig online bestellen & betalen
 • Grootste assortiment online
 • 6 dagen per week tot 22:00
 • Scherpe & snelle offerte
 • Kwaliteitsmateriaal
 • Online sinds 2007
 • Direct leverbaar
Over ons
 
Button