+316 22 457 774 +316 22 457 774

Rolsteigerlift toebehoren

Onze collectie accessoires is ontworpen om uw ervaring met de Rolsteigerliften te verbeteren en te vereenvoudigen. Wij bieden een uitgebreid assortiment om aan al uw behoeften te voldoen. Ontdek nu onze accessoires om de veelzijdigheid en gebruiksgemak van uw Lockhard Rolsteigerliften verder te verhogen.

Loading...

Enkele veelvoorkomende accessoires voor rolsteigerliften zijn:

  1. Zij-uitbreiding: Dit is een extra zijpaneel dat aan de rolsteigerlift kan worden bevestigd, waardoor het platform breder wordt en je meer ruimte hebt om te werken, wij verkopen daarom de Uitwijkconsole om veilig te werken op schuine en platte daken.
  2. Kunststof stempels om de wielen niet te laten wegzakken in zachte ondergronden, 300 x 300 x 30 mm, verkopen wij standaard, andere afmetingen op aanvraag leverbaar.
  3. Rolsteigerlift wielen:  Deze zijn verstelbaar, d.m.v. een verdraaibare spindel, wil u extra aanschaffen, geen enkel probleem.
  4. Opbergrekken – Rolsteigerlift gereedschap bakken. Deze rekken – Bakken kunnen aan de zijkant van de rolsteigerlift worden bevestigd, zodat je gereedschap en materialen binnen handbereik hebt tijdens het werken. Dit bevorderd extra het veilig en opgeruimd werken op grote hoogtes.
  5. Nivellerende stelvoeten: Deze verstelbare voeten kunnen onderaan de rolsteigerlift worden bevestigd, om oneffenheden in de ondergrond op te vangen en ervoor te zorgen dat de lift stabiel staat.
  6. Kunststof rijplaten, deze kunt u gebruiken op zeer zachte ondergronden, alsmede ook op – in het grind, makkelijk uw rolsteiger liften te verplaatsen!

Lockhard Sales Team helpt u graag verder – Info@lockhard.nl of 06-22457774

 
Button