+31 (0) 622 457 774

Home  /  Valbeveiliging  /  RSS Dakrandbeveiliging  /  RSS Valbeveiliging plat dak

RSS Valbeveiliging plat dak

9yRyFfZgYkSVlS0tcuClhQ_063670rss_platdak_4640358.jpgrss_plate_daken_bev._4640389.jpgrss_platte_daken_4640561.jpgrss-platdakonder-groot_4640764.jpg
Nieuw

Hoewel er reeds vele valbeveiligingssystemen voor platte daken op de markt zijn onderscheidt dit systeem zich door zijn eenvoud. Het is licht en makkelijk op te bouwen. Het RSS valbeveiliging plat dak-systeem is gecertificeerd volgens de Europese norm EN 13374 klasse A.

Het A-blad Platte daken bevat afspraken om de blootstelling aan valgevaar voor de dakdekker platte daken te beperken. Hierin worden hekwerken (collectieve beveiligingen) ver boven individuele bescherming geadviseerd.

Bekijk de stroomschema's die in het A-blad staan. De Arbeidsinspectie controleert streng of hieraan wordt voldaan. Uit de stroomschema's blijkt dat in zeer veel gevallen een hekwerk is vereist.

€ 1.757,25(incl. btw) € 2.126,27
Voorraad: 10
Klik en bestel Offerte aanvragen
Levertijd: 1-2 werkdagen na betaling van de factuur (uit voorraad); tenzij anders vermeld Gratis verzending

RSS valbeveiliging plat dak

In de uitklapbare aluminium staander wordt het hekwerk ingehaakt. De staander wordt geballast met een contragewicht. Het systeem is zodoende gemakkelijk naar het dak te vervoeren en aldaar in één handeling op te bouwen. Men vouwt het systeem uit elkaar en zet het met één borgingspen vast.Vervolgens hangt men het hekwerk in de staander. Er zijn geen losse onderdelen die kwijt kunnen raken.

Onderdelen per lengte:

  • 12 meter bestaat uit 4 staanders 3 Leuningen/hek 4 betonblokken.
  • 20 meter bestaat uit 6 staanders 5 leuningen/hek 6 betonblokken.
  • 28 meter bestaat uit 8 staanders 7 leuningen/hek 8 betonblokken.
  • 36 meter bestaat uit 10 staanders 9 leuningen/hek 10 betonblokken.

Leuningen/hek zijn 400 cm lang p/s. Andere samenstellingen op aanvraag van het RSS Valbeveiliging plat dak is natuurlijk mogelijk.


Deel deze pagina:

lockHard, sietse booi

Veilig werken doe je met Lockhard

Uw steiger & ladderspecialist - Sietse Booi

Wij laten u graag kennis maken met de toekomst, namelijk de nieuwe Hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker. Deze nieuwe hoogwerker rolsteiger is ontworpen en gebouwd met de laatste technische kennis en veiligheidscriteria en biedt u vele mogelijkheden. Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift is van hoogwaardige materialen gemaakt zodat duurzaamheid, betrouwbaarheid, economische en effectieve prestaties gegarandeerd zijn.

Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker kan eenvoudig het huidige type traditionele steiger vervangen.Het maakt het werken op hoogte super eenvoudig en veel veiliger dan dat momenteel het geval is. Hij kan gemakkelijk worden toegepast in de binnen- én buitenfaciliteiten.

 
Button