+316 22 457 774 +316 22 457 774

Haken

Lockhard valbeveilings lijn haken.

Diverse soorten, snel bij u afgeleverd.

Loading...

Lockhard Valbeveilings haken assortiment.

Valbeveiligingslijn haken zijn speciale haken die worden gebruikt in combinatie met een valbeveiligingslijn of veiligheidslijn. Deze haken worden bevestigd aan het harnas van de drager en aan een stabiele structuur, zoals een dakrand of een stevig ankerpunt.

De valbeveiligingslijn haken zijn ontworpen om een stevige en betrouwbare verbinding te bieden tussen de drager en de valbeveiligingslijn. Ze moeten voldoen aan strenge veiligheidsnormen en zijn meestal gemaakt van duurzaam en slijtvast materiaal, zoals roestvrij staal of aluminium.

Er zijn verschillende soorten valbeveiligingslijn haken beschikbaar, afhankelijk van de specifieke toepassing en vereisten. Sommige haken zijn voorzien van een automatisch sluitingsmechanisme, dat zorgt voor een snelle en eenvoudige bevestiging aan het harnas. Andere haken hebben een schroefsluiting, die extra veiligheid biedt door te voorkomen dat de haak per ongeluk losraakt.

Het is belangrijk om valbeveiligingslijn haken regelmatig te inspecteren en te onderhouden om ervoor te zorgen dat ze nog steeds veilig en betrouwbaar zijn. Het is ook essentieel om ze correct te gebruiken en op de juiste manier te bevestigen volgens de instructies van de fabrikant, om ongevallen te voorkomen.

 
Button