+316 22 457 774 +316 22 457 774

Valbeveiliging

Lockhard - Valbeveiliging op z'n best

RSS is een collectief valbeveiligingssysteem voor zowel platte als hellende daken. Het lichtgewicht aluminium hekwerk kan aan de dakrand worden gehaakt en steunt met een staander tegen de gevel. Het RSS valbeveiligingssysteem veroorzaakt geen schade aan de gevel en steunt niet op de grond.
 
Werken op hoogte moet natuurlijk veilig zijn. In Nederland is valbeveiliging dan ook verplicht, vanaf een hoogte van 2,5 meter. Dat is natuurlijk niet voor niks. Risico's bij werken op hoogtes worden vaak onderschat, terwijl er toch echt grote risico's aanwezig zijn bij het werken op hoogte. Op deze pagina's kunt u alle materialen vinden die nodig zijn voor uw volgende klus. Met deze materialen staat veiligheid voorop. Veiligheid gaat immers boven alles.

Loading...

lockHard, sietse booi

Veilig werken doe je met Lockhard

Uw steiger & ladderspecialist - Sietse Booi

Wij laten u graag kennis maken met de toekomst, namelijk de nieuwe Hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker. Deze nieuwe hoogwerker rolsteiger is ontworpen en gebouwd met de laatste technische kennis en veiligheidscriteria en biedt u vele mogelijkheden. Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift is van hoogwaardige materialen gemaakt zodat duurzaamheid, betrouwbaarheid, economische en effectieve prestaties gegarandeerd zijn.

Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker kan eenvoudig het huidige type traditionele steiger vervangen.Het maakt het werken op hoogte super eenvoudig en veel veiliger dan dat momenteel het geval is. Hij kan gemakkelijk worden toegepast in de binnen- én buitenfaciliteiten.

Lease koop
word partner
 
Button