+316 22 457 774 +316 22 457 774

Home  /  Toebehoren  /  Veiligheid  /  Valbeveiliging  /  Valstopbloks

Valstopbloks

Lockhard Valstopbloks.

Veiligheidsharnas met valstopblok

Het veiligheidsharnas met valstopblok is geïntegreerd met een automatisch terugtreksysteem.

Het gehele systeem is gebaseerd op de volgende taak: gemakkelijk met de gebruiker meebewegen, waarbij het blok (bij een val) direct blokkeert.

Hierdoor valt u niet een groot stuk naar beneden. De valstopblokken zijn verkrijgbaar in verschillende setjes (harnassen).

lockHard, sietse booi

Veilig werken doe je met Lockhard

Uw steiger & ladderspecialist - Sietse Booi

Wij laten u graag kennis maken met de toekomst, namelijk de nieuwe Hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker. Deze nieuwe hoogwerker rolsteiger is ontworpen en gebouwd met de laatste technische kennis en veiligheidscriteria en biedt u vele mogelijkheden. Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift is van hoogwaardige materialen gemaakt zodat duurzaamheid, betrouwbaarheid, economische en effectieve prestaties gegarandeerd zijn.

Deze hoogwerker rolsteiger de Alulift met geïntegreerde mobiele hoogwerker kan eenvoudig het huidige type traditionele steiger vervangen.Het maakt het werken op hoogte super eenvoudig en veel veiliger dan dat momenteel het geval is. Hij kan gemakkelijk worden toegepast in de binnen- én buitenfaciliteiten.

Webwinkel Keur
Lease koop
word partner
 
Button