+316 22 457 774 +316 22 457 774

Rolsteigerlift Uitwijkconsoles

Lockhard Benelux Rolsteigerlift uitwijkconsoles. Zeer handig hulpmiddel om dakkapellen en schuine daken bereikbaar te maken vanaf uw rolsteigerlift. Werk veilig en voorkom erger.

Loading...

Een uitwijkconsole is een accessoire dat kan worden gebruikt bij het gebruik van een rolsteigerlift. Het stelt gebruikers in staat om de Rolsteigerlift te gebruiken op plaatsen waar normaal gesproken niet zo gemakkelijk kunt komen.

Uitwijkconsoles worden aan de zijkanten van de onze Rolsteigerliften gemonteerd en kunnen worden verlengt met 1 of 2 licht gewicht kunststof platform.

Om uitwijkconsoles te gebruiken bij het gebruik van een rolsteigerlift, volgt u de onderstaande stappen:

 1. Controleer en zorg ervoor dat de uitwijkconsoles stevig aan de zijkanten van de lift zijn bevestigd voordat u de Rolsteigerlift in gebruik neemt.
 2. Positioneer de rolsteigerlift op de gewenste locatie en vergrendel de remmen om de Rolsteigerlift stevig op zijn plaats te houden.
 3. Monteer de uitwijkconsoles door de bijgeleverde stalen koppelingen te bevestigingen aan de Rolsteigerlift.
 4. Zorg ervoor dat de uitwijkconsoles volledig zijn uitgeklapt en stevig op de ondergrond rusten voordat u de Rolsteigerlift betreedt.
 5. Als u de rolsteigerlift betreedt, zorg er dan voor dat u gelijkmatig verdeeld gewicht aanhoudt om een ​​stabiele en evenwichtige positie te behouden.
 6. Als u de Rolsteigerlift verplaatst, let er dan op dat u de uitwijkconsoles altijd  demonteert
 7. Controleer regelmatig de stabiliteit van de uitwijkconsoles tijdens het gebruik en let op eventuele tekenen van slijtage of schade, bevestig ze goed, en blijf opletten!
 8. Wanneer u klaar bent met het gebruik van de rolsteigerlift, demonteert u de uitwijkconsole en neemt hem via de Rolsteigerlift mee naar beneden voor opslag.

Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant van de uitwijkconsoles te volgen en de veiligheidsvoorschriften strikt na te leven bij het gebruik van een rolsteigerlift met uitwijkconsoles. Als u niet zeker weet hoe u de Uitwijkconsoles correct moet gebruiken, is het raadzaam om een professionele instructeur te raadplegen of een erkende training te volgen.

Sietse Booi

Veilig werken begint hier!

Lockhard Benelux - Sietse Booi

 • Professionele en eerlijke adviezen
 • Veilig online bestellen & betalen
 • Grootste assortiment online
 • 6 dagen per week tot 22:00
 • Scherpe & snelle offerte
 • Kwaliteitsmateriaal
 • Online sinds 2007
 • Direct leverbaar
Over ons
 
Button