+316 22 457 774 +316 22 457 774

Rolsteiger muuranker - steigerborging

Rolsteiger muuranker steigerborging. Veilig werken op hoogte. Met deze steigerborging / muuranker zet u uw rolsteiger veilig vast aan een muur. Dit is wettelijk verplicht bij rolsteigers met een platformhoogte vanaf 8 meter of bij windkracht 6 of hoger.

35,09 incl. 21% btw 29,00 excl. 21% btw
Voorraad: 0
Levertijd: 1-2 werkdagen na betaling van de factuur (uit voorraad); tenzij anders vermeld

Steigerborging / muuranker

Voordeel van ons Steiger & Ladderspecialist merk is dat u weet waar de producten gemaakt zijn en aan alle Europese en Nederlandse veiligheidseisen voldoen. Steiger & Ladderspecialist beschikt over alle verplichte normeringen en certificaten. 

Bij een rolsteiger die buiten staat opgesteld staat is het wettelijk verplicht om de steiger om de 4 meter hoogte te verankeren bij windkracht 6 of meer, vanaf een platformhoogte van 8 meter (als het platform 75 cm breed is) of vanaf een platformhoogte van 11 meter bij een platformbreedte van 135 cm. Veranker de rolsteiger alleen aan een muur die dit ook aan kan.

Echter raden wij aan om ook bij minder wind of een platformhoogte onder de 8 meter toch altijd uw rolsteiger te verankeren aan de muur. Safety first!

Deze muurverankering is geschikt voor alle gangbare rolsteigers en is gemaakt van hoogwaardig staal. Om de steigerborging te verankeren heeft u boor 14 nodig.

Bestaat uit

  • 1 stalen buis met montage beugel 500/800 mm
  • 1 draaikoppeling voor bevestiging aan de rolsteiger
  • 1 schroef 170 mm met oog inclusief plug ten behoeve van de bevestiging in de muur

Voordelen

  • Nederlandse kwaliteit
  • Veilig werken op hoogte
  • Stabiliteit voor de rolsteiger
  • Geschikt voor alle soorten rolsteigers

Deel deze pagina:

 
Button